resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 565
    2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçında beğendim, oyun görüşü yaşının çok ilerisinde, yoksa tekniği, kıvraklığı filan daha ortalama. ortalama dediysem de wonderkid ortalamasında. ama gerçekten oyun görüşü prime real madrid on numarası düzeyinde. ne kendisini ne de camiasını hiç sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu. teknik körelir, fizik düşer ama oyun görüşü futbol hayatı boyunca ona eşlik edip kazandıracaktır.

    aynı maçta hakemi aldatarak aldığı penaltı da kendisine yazmaz. çünkü hakem aldanmadı, baktı, penaltı olmadığıın gördü ama yine de verdi. var odası da baktı, penaltı olmadığını gördü ve yine verdi. ceza sahasında düşen ilk fenerliye penaltı verilecek şeklinde bir anlaşma olduğu için herkes anlaşmanın gereklerini yerine getirdi. ama allahım o kadar büyük ki daha da rezil etti bunları. ki atesitim. ama kurban olduğum allah bak o kadar büyük.

    arda'ya dönersek kimsenin 17 yaşında daha çocukluktan çıkmamış çocuğa saldırmasına gerek yok. adam zaten fenerli yani zaten çile çekmeye aday. böyle davranmaya devam ederse fenerbahçeli olmayan taraftarın tepkisini alır. fener taraftarı da bir yerden sonra olumsuza döner çünkü onlar bir şeyleri suçlamadan mevcut durumlarıyla başa çıkamıyorlar. açık söylüyorum sevilmez. bu kadar sevilmeye namzet haldeyken bu kadar nefret görmeyi ben değil oynadığım takım, hiç kimse ve hiçbir şey için kabul etmezdim. ha, ben kendimi yalandan yere de atmazdım o ayrı.

    yani hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın