resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 554
    balon olmayan ama haddinden fazla abartılan fenerbahçe'li futbolcu.

    gazetecisi, yöneticisi, spikeri vs. herkes inanılmaz derecede abartıyor. abartmalarının nedeni de, yukarıda yazdığım gibi "fenerbahçe futbolcusu" olmasıdır. yıkama yağlama için yeter de artar bir durum.

    son birkaç saattir hemen hemen her yerde "adaşın arda turan gibi olma. sen şöylesin, böylesin..." tarzı birçok saçma sapan yorumlar görüyorum. sözüm ona arda turan'dan hem iyi, hem de karakterli futbolcu imajı veriyorlar. halbuki arda turan ile karşılaştırılması için 1000 fırın ekmek yemesi gerekiyor. arda turan 18-19 yaşındayken gerard'lı liverpool'a şov yaparken, arda güler beşiktaş karşısında balıklama atlıyordu. o yüzden kendisini arda turan ile değil, olsa olsa emre çolak ile karşılaştırmamız gerekiyor. ki o seviyede bile olduğunu düşünmüyorum. çünkü emre çolak 19-20 yaşındayken eskinin istanbul büyükşehir belediyesi takımının kalesini topa tutuyordu. fenerbahçe derbisinde çok büyük oynamıştı. skora katkısı pek yoktu ama oyunumuza çok iyi etki ediyordu. arda güler ise daha bunun çeyreğini yapmadı. yok ara pası attı, 2 asisti güme gitti falan... kardeşim zaten o pasları atamayan futbolcu da futbolcuyum demesin. hani ilk yarıda valencia'ya attığı pası tarık çamdal'da atardı. ikinci penaltı öncesi gedson'dan topu alması değerliydi ama beşiktaş savunmasının iğrenç dağılımı sayesinde valencia'ya pasını atabildi. az biraz dikkatli bir takım olsa ne o topu kapardı, ne de kaptığı top sonrası o kadar rahat pas atardı. abartmayın yani abi abartmayın. emre çolak kadar oynamayan adam başımıza messi kesildi. o kadar gereksiz övülüyor ki, rakip futbolcular adama girişmiyor bile. o derece pamuklara sarılmış, o derecede dokunanın yanacağı bir imaj ortaya çıkarılmış.

    arda güler bizde olsaydı, şu anda instagram'da beğendiği kız fotoları yüzünden medyadan deli gibi eleştiri yiyor olurdu. hatta iddia ediyorum, bakışlarıyla bile alay ederlerdi o derece eminim. örneği var zaten. arda turan'a öyle yapmadılar mı? herifin kasık sakatlığını fazla seks yapmasına bağlayan iğrenç kişilikler vardı. adama koca kafa diyorlardı ya. tamam, o da bunu gülerek söylerdi ama koca kafa ne demek ya? adamı o kadar çok magazinsel malzeme yaptılar ki, adam en sonunda çareyi kaçmakta buldu. dönüp şimdi arda güler'e bakıyorum ve herife tavsiyelerde bulunuyorlar ya. yok iyi beslen, iyi çalış, efendisin falan...
    ne oluyor abi? hadi tamam bunu fenerliler söylesin de, galatasaraylılar ne diye sürekli övüp tavsiye veriyor? şov yapsa tamam lan ona da tamamım ama o da yok? ee? bak çocuk oynamadan milli takıma seçildi ama kim konuşabildi? biz dahil herkes "ama yetenekli abi ya" tarzı saçma sapan argümanlar sunduk. oynadığı maçlarda elinden geleni yapıp, takımımıza birçok maçta büyük katkı sağlayan barış alper yılmaz milli takıma seçildiğinde ise kıyameti koparıyorlardı işte neden alındı diye.

    yeter abi. her gün, her saat, her dakika bunun övülmesine katlanamıyorum. sahtekarlık yaparak atladığı nice maçlar bile sonuç vermiyor ve hunharca övülüyor. gerçi doğru ben elit kesimdenim, objektiflik benim job'um, fularım boynumda falan filan..
    arda güler başta olmak üzere birçok fenerli futbolcunun pr reklamlarına bizde alet olalım. çok güzel gidiyoruz, böyle devam. arda güler kardeşim, sende rahatça kendini yere atabilirsin çünkü zaten sürekli övüyoruz seni rahat ol. hadi güzel kardeşim real madrid seni bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın