resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 219
    şu anda galatasaray kadrosunda kafası en rahat olması gereken kişidir kanımca. çünkü ne olursa olsun kimse kendisine bişey diyemeyecek bugün.

    tamam leo franco nun üstüne fazla gidildi, yaptığı her kalecinin yapabileceği türden bir hata, ıslıklamak falan cidden ayıp. amma iş burada işte "her kalecinin yapabildiği türden hata" "her kaleci".

    biz "her kaleci" den istemiyoruz. özel bir kaleci istiyoruz. şimdi bakıyorum bütün sezon oynanan maçlara, "allahtan leo vardı kalemizde" dediğimiz bir maç var mı? belki yarım ağızla deplasmandaki atletico maçı, ki onda kurulan şahane baraj da ayrı bir konu.

    e o zaman maç kurtarmayacaksa, arada hatalı gol yiyecekse kalecimiz, bu kaleci ufuk olsun kardeşim, geleceğe yönelik. çıkarmayız sesimizi, şampiyonluk gitsin bu sene. zaten sene başında demedik mi "rijkaard çok iyi ama sabır lazım, bi süre şampiyonluk beklemeyin" diye. dedik. biz dedik, medya dedi, yönetim dedi, herkes dedi. şimdi çark edenler varsa bu onların sorunu.

    işte o yüzden ufuk'a hiç bir koşulda suç yüklenmez, ki geçen haftaki derbide aynı golü yiyen kendisi olsaydı, alkışlanır, teselli edilir, tezahürat yapılırdı. ufuk la leo bir değil. leo nun aldığı paraya bak, geldiği yere bak, ufuk unkine bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın