resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 5546
    muhtemelen taşlanacağım ama ben bugün izlediğim maçta herhangi bir problem göremedim kendisinde.

    mertens'e yaptığı insanlık dışı faulü kasıtlı olarak yapmadığını gösterircesine faulü yaptıktan sonra zaten yanlış bir hareket yaptığını anlayıp yüzünü ekşitiyor ama olay yerine gelen bi tane sığırın (akintola mıydı anlayamadım orayı) mertens'i sanki numara yapıyormuş gibi kaldırmaya çalışması gerginliği büyüttü. o olay büyümese emre zaten gidip mertens'in yanına özrünü dilerdi.

    penaltı diye kendini yere attığının iddia edildiği pozisyonda ise (özetlerden izlediğim kadarıyla) ayağı çime giriyor ve o yüzden yerde kıvranıyor. yani burada bazı arkadaşların yazdığı gibi kendini atmalık bir durum olduğunu sanmıyorum. ha eğer pozisyon sonrası gidip penaltı itirazlarında bulunduysa bu düşüncelerim değişir, orası ayrı.

    maçın ikinci yarısını tam izleyebildim anca ve yapmaya çalışıp yapamadığı bitirici paslarla bana "işte bizdeki emre de böyleydi" dedirtti.

    bahsedilen gibi kendini yere attığını düşünmüyorum. oraya gelen çam yarması yüzünden ortamın gerildiğini düşünüyorum. arda gibi başakşehir'deyken bize yapmadığı çirkeflik kalmayan birini bağrına basan galatasaray taraftarının, formamız altındayken ayağı kırılan bir oyuncuya böyle davranmasını maç içindeki gerilime vermek istiyorum. emre iyi bir galatasaraylıdır. evet mertens'e yaptığı hareket insanlık dışıdır ama bunu kasıtlı yapacak biri olmadığına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın