• 314
    2023 aus gp'den sonra bir şeyi fark ettim, hamilton'in bu kadar itici görünmesindeki en önemli etkenlerden biri de fanları. inanılmaz organize spamliyorlar her yeri ve f1 kurallarını vs pek bilmeyen uzaktan izleyiciler bundan etkileniyor, olmayan seyleri gercek sanmaya başlıyorlar.

    mesela 2. kirmizi bayrakta start verilirken max tam cizginin ustunde durmus. tekerin yarisi disinda yarısı içinde meredeyse. ham fanlari fia'yi darliyor ceza verin diye, anında yüzlerce meme yapılmış, binlerce kişi tarafından paylaşılıyor. bu paylaşımı yapanlarin çok küçük bir bölümü ne yaptığının farkında olan provakator, büyük çoğunluğu ise bunun ceza olduğunu sanan f1 cahili.

    sonra neden biz eski f1 fanlari hamilton'a gıcık oluyoruz. sebebi bu, inanilmaz yorucular. gerçekten onlar yüzünden twitter'da vs f1 ile ilgili paylaşımlara bakamıyorum bazen. sıralama turlarında da hulk'un hamilton'i bloke ettigini iddia edip ağlıyorlardı. hazirlik turunda centilmenlik anlaşmasına uymayıp son düzlük öncesi virajlarda rakibini geçmeye çalışan hamilton hataliyken bu hamilton fanlari hulk'a ölüm tehditleri savuruyordu. hem cahilsiniz, hem de küstah. fb ve bjk taraftarini sentezlesen ham taraftari ortaya çıkardı muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın