resim
Bahattin Şimşek
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 265
    siz daha sahada kalacağız deyin. alın işte adamların ne yapmak istediği ortada. sarı lacivert formasıyla maç yöneten bu müptezele hala maç veriliyor. galatasaray lehine hata yapanların ise hali ortada. bülent yıldırım, serkan çınar, yıllar önce anelkanın elle attığı golü görmeyen özgüç türkalp sözde galatasaray lehine hata yapınca hakemlikleri bitti. hatta tescilli galatasaray düşmanı ali palabıyık bizi doğradığı ve 2-2 iken son dakika rize penaltıyı atsa 3-2 yenileceğimiz 3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçından sonra 3-2 kazanınca herkes ayağa kalkmış, rizenin beceriksizliği pala alinin üzerine yıkılmış ve aylarca maç alamamıştı.

    bu bahattin şimşek 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçında daha maçın başında vardan çağrılıp izlemesine rağmen luis gustavo'ya kırmızı kartı vermemiş ve o gün puan kaybetse yarıştan kopacak olan fenerbahçe'yi yarışta tutmuştu.

    büyük bir savaş var. ya gücümüzü kullanır, hakkımızı yemeye kalkanları eze eze geçeriz ya da avucumuzdaki şampiyonluğu kaptırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın