resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 5550
    1 nisan 2023 galatasaray adana demirspor maçında oluşan şanssız bir pozisyonun aktörü eski futbolcumuz. taraftarımız maçta geç gelen gollerin etkisiyle gerginken üzerine fazla gidiyor bence.

    futbol izleyenler ve oynayanlar için çok farklı gerçekleşen bir oyun. futbolcuların çok net pozisyonlarda bile hakeme suçsuz gibi itiraz etme sebeplerinden biri bu. böyle pozisyonlar çok hızlı gerçekleşiyor ve mücadelede faul yapanın kim olduğu bile anlaşılmayabiliyor oynayanlar arasında. bunun dışında bazen faul yapmadan bazı mücadeleleri kazanabileceğini düşünebiliyorsun ya da dışarıdan izlesen imkansız diyeceğin bir düşünce öyle değilmiş gibi gelebiliyor mesela ama uygulamada öyle olmuyor. veya bir anda saçma sapan şeylere karar verebiliyorsun.

    emre de bugünkü pozisyonda bunu yaşadı bence. kasti yaptığına kesinlikle inanmıyorum çünkü ne yaptığını anladığı anda yüz ifadesinde sadece pişmanlık var. kendisi karakterli de bir insan. bence maçın gerginliğiyle üzerine fazla gidiliyor. biraz zaman geçince hakkında bugün yazılanların çoğunun aşırıya kaçtığının fark edileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın