• 161
    fikret orman döneminde kulüpte aldığı görev hasebiyle twitter futbol alemine ilk defa troll hesapları sokmuş gazetecidir.
    bazı şeyler üzerinden zaman geçince, haber değeri yavaş yavaş düşünce yaşanmamış olmuyor candaş bey.

    dün izlediğim yayında erden timur'a soruları sorarken takındığı yüz ifadesi hiç sağlıklı bir yüz ifadesi değildir.

    candaş tolga ışık yanlış işler yapıyorsun. yaptığın şeyi gazetecilik başlığı altında değerlendiriyor olabilirsin ama bu sadece senin baktığın yerden öyle gözüküyor. kendi içini istediğin kadar rahatlatabilirsin fakat cemaatler konusunda son derece hassas bir insan olduğunu düşünerek sana belirtiyorum; ali koç'a türkçe olimpiyatlarının platin sponsoru olması ile ilgili tek bir soru soramadıysan maalesef yaptığın şey gazetecilik değildir. bunu sen de gayet iyi biliyorsun.

    bir gazeteci olarak, her gün yalan haberlerle aleni şekilde suç işleyen ve bir dijital platformda fenerbahçe'nin kaybettiği maçtan sonra "anası ayrı babası ayrı operasyon çocuğu, şike yapılmıştır" diyen bir tetikçinin sorusunu oraya taşımak senin meslek anlayışına ve dilinden düşürmediğin "etik" kavramına uygun değildir. sen de gayet iyi biliyorsun.

    fikret orman döneminde kulüpte görev almış bir profesyonel ve senin iddia ettiğin şekilde gazeteci kimliğine soruyorum;

    fikret orman döneminde kaybolan 105 milyon euro'nun bulunması için, sorumluların hesap vermesi için ne gibi çalışmalar yaptın?
    aynı dönemde seninle birlikte görev yapanların hangileriyle röportaj yapıp bunları kamuoyu ile paylaştın?

    hani sen kendisiyle gurur duyan bir gazetecisin ya, bu sebeple 100 milyon euro gibi bir paranın hiç edilmesi ile ilgili yaptığın çalışmaları lütfen kamuoyu ile paylaşır mısın?

    eğer bununla ilgili bir çalışma yapmadıysan ve görev aldığın camianın borcunun "yarısı" tutarında bir paranın yok olması senin için bir problem yaratmıyorsa, bu işin peşine düşmüyorsan tam olarak hangi alanda gazetecilik yapıyorsun?

    sen bir gazeteci misin yoksa sinema eleştirmeni misin? moda yazarı mısın? magazin editörü müsün?
App Store'dan indirin Google Play'den alın