resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4415
    güçlü bir adam var; hani kendisinden olmayan herkese hakaret eden bildiniz değil mi? hıh aynı onun gibi hareket eden zengin aile çocuğudur.
    tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşamış toplumu daha üzerinden 1.5 ay geçmeden birbirine düşürecek seviyeye getirmesi de ancak bu kafayla olur zaten. çıktığı her platformda galatasaray başkanını düelloya çağırmasından, kibirli yaklaşımından ve insanları kutuplaştırma konusunda profesyonel haline gelmiş dilinden tiksindim artık senin.

    cumhuriyetin en önemli ailelerinden birinin evladısın. biraz devlet-millet bilincin olsun be.
    birlik ve beraberliğe bu kadar uzaklaşmış toplumun ihtiyacı olan son şey senin fenerbahçe-galatasaray kavgan.
    futbolun kurtarıcısı olarak fb'nin başına getirildiği, yeni atatürk benzetmelerinin yapıldığı günleri unutmuyorum.
    ne kurtarıcısı, ne atatürk'ü? kendisi en yalın haliyle bir futbol faşistidir.
    elinde bir imkan olsa ve kendi zenginliğinden hiçbir şey kaybetmeyecek durum oluşsa; bütün galatasaraylılara soykırım yapar. o kadar galatasaray düşmanıdır.

    ali koç'un tutunduğu tavırdan sonra sayın dursun özbek beyefendiye de teşekkürü bir borç bilirim. kendisine yapılan bu sataşmaları sineye çekip, ortalığı germeme ve ayrıştırmamaya özen göstermesi beni ziyadesiyle memnun etmiştir.
    hani '' eski türkiye'de '' bazı bürokratlar vardı onları görünce ''tam bir devlet adamı, devlet terbiyesinden gelmiş belli'' derdik.
    son zamanlardaki tavrıyla dursun özbek beyefendi gözümde bu şekilde yücelmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın