• 10
    galatasaray taraftarının organize olamadığı, güçsüz kaldığı taraftarlıktır. ülkemizin içinde bulunduğu koşullar nedeniyle protesto hakkınızı eylem yaparak kullanamıyosunuz maalesef. bir yürüyüş düzenlemeye kalksan çoğu taraftarımız katılmaz bile.

    elimizde twitter gibi güçlü bir koz varken, ülkenin %35’i galatasaray taraftarıyken, organize olamamak galatasaray’a en az 1 şampiyonluk kaybettirdi. (bkz: billong marafona sezonu).

    ligde rakibinin ayağı takılsa penaltı alıyor, sen ceza sahasına en çok giren takımlardan birisin, bariz penaltıların var, verilmiyor. 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçında bile nelsson’a yapılan bariz penaltı varken küçük takım beşiktaş bile ağzından “ofsaytımsı” kelimesini düşürmüyor.

    taraftar olarak sosyal medyada sesimizi yükseltemezsek lale orta da gelir yarın bir gün ali koç da tff başkanı olur.

    sezon sonu şampiyonluk masa başında giderse ah vah etmenin lüzumu yok. masada, medyada, federasyonda, mhkde, pfdkde, tahkimde güçlü olmak bizim elimizde değil belki ama sosyal medyada milyonlarca insan sesini duyurabilir. isterse her gün gündemi belirleyebilir.

    “ofsaytımsı” diye yırtınan beşiktaş takımının oyuncusu nkoudou kafa atmasına rağmen sarı kart gördü, aynısını biz yapsak her hafta videolar havada uçuşurdu, gündem olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın