resim
Zlatko Dalić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Hırvatistan
Yaş:57
Uyruk:Hırvatistan
  • 7
    --- alıntı ---

    "biz, 3.5 milyonluk bir ülkeyiz, siz ise 80 milyonluk bir ülkesiniz. bizim için oyuncu çıkarmak daha zor. bursa, 3 milyonluk bir şehir. biz dünya kupası'nda 3. olduk. şimdi bunun nasıl olduğunu kendinize sorun."

    --- alıntı ---

    tek hatalı kelimesi olmayan hırvatistan teknik direktörü. malesef böyle yüzümüze vurulmadığında utanmayı bilmiyoruz. tam olarak hakettiğimiz muamele bu. umarım tüm rakip teknik direktörler bizi bu acı gerçekle yüzleştirmeye devam ederler, belki bi yerde utanmaya başlar bizi yönetenler.

    hala ırkçılık kuralı, milli marşı kim okusun saçmalığı, yabancılar yüzünden milli takıma oyuncu yetiştiremiyoruz ıvır zıvır tonla yalan. neden şenol güneş gibi ihtiyarlar oyuncu keşfetmekle uğraşmasın çünkü, yerliler gözünün önünde olsun, parasını alsın gitsin.

    bilmem okurken kaç kişi farketti ama açıklamada bir önemli detay daha var. adam dünya kupasında üçüncü olduk diyor ki ondan öncekinde final oynayıp ikinci olmuşlardı ama ikinci olduk demiyor. yani onu çoktan unutmuşlar en son üçüncü olduklarıyla ilgili adamlar. bizim gibi çeyrek asır dünya üçüncülüğüyle övünmeyecekler demek ki. başarı bu şekilde geliyor işte, 80 milyonluk ülkenin yaklaşık çeyrek asırdır(23 yıl) avrupadan bir tane kupa getirememesi tek kelime ile ayıptır. yazık bu ülke insanına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın