resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 787
    hazırlık maçı dahil yediği 2 kartta yanlış olan oyuncu. ilk oynadığı maç olan kasımpaşa maçında donk denen topçunun yaptığı pisliklere karşılık vermese de sarı yemiştir, bu akşam oynanan karabağ maçında da hiçbir şey yapmadan sarı yemiştir. eleştirmek için eleştirmek basit ama yanlış olan kartlarla bir insanı eleştirmek dünyanın en saçma şeyi. icardi konya maçında bir sarı yedi kimse anlamadı onu da eleştirebiliriz eli kolu rahat durmuyor diye ama eleştiriyi hakeme mi yönlendirsek öyle daha iyi olmaz mı?
    zaniolo müthiş bir futbolcu, aynı zamanda korkunç bir fiziğe sahip, bunların yanına koyulacak ekstra özelliği ise hırs, bu zaman zaman sinir ve sert futbola kayabiliyor ama asla ve asla pislik değil rakibi ile oynamayı seviyor sadece. oyuncuyu eleştirmek için yer arayacağınıza başka yerlere yönlendirebilirsiniz sinirinizi, hakemler, tff, lale orta gibi.
    diğer bir konuya gelirsek roma asla kendisini gözden çıkarmadı, roma'da mobbinge uğradı ve bunun sonucunda psikolojisi bozulup yedeğe düştü. bu psikolojiden çıkması için destek olmak ve her hareketine sahip çıkmamız gerekir bu topraklara bu kalitede, bu potansiyelde bir topçuyu bir daha getiremezsiniz yoksa.
    roma kendisini gözden çıkarsa geçen sene 42 maçta süre verir miydi? bu sene ilk yarı 17 maçta süre verir miydi? gözden çıkardığın oyuncuya 1 senede 59 maç+ süre veren bir takım ben hiç görmedim. çok ağır 2 sakatlık sonrası toparlaması için destek görmek yerine mobbinge uğrayınca dağıldığı doğru ama geçen sene dağılmış değildi. konferans ligi çeyrek finalini tek başına getirmiş, finalde kupayı getiren golü atmış bir oyuncu gözden çıkartıldı demek ve galatasaray'a geldi diye eleştirmek mantıklı mı?
    galatasaray taraftarını son zamanlarda çok şımarık görüyorum, basındaki fenerbahçeli ve beşiktaşlı muhabirlerin her söylediğine inanıp, her söylediğine balıklama atlamasına dayanamıyorum. sadece zaniolo konusunda değil. icardi'nin geliş süreci, geldikten sonra toparlama sürecinde de benzer şeyler denildi. icardi geldi seferovic üzülecek diyeni bile gördük. seferovic üzülmesin diye bizi şampiyon yapacak adamı istemiyordu bu taraftar, sahada kalamayacağını düşünüyordu, icardi'yi 1 kere izlemeden sadece ceza sahası golcüsü olduğunu düşünüyordu çünkü basında öyle haberler düştü ve atladılar. zaniolo için de başladı fb ve bjk muhabirleri ve taraftarı eliyle yapılan algı ve gs taraftarı yine bunu yiyor. aklınızı başınıza alın, kendi topçunuzu kötü duruma düşürmeyin. zaniolo bu ligin çok üstünde bir oyuncu, oyuncuya roma gibi mobbing yapıp kötü duruma düşürmeye çalışacak basın sizde balıklama atlamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın