• 3399
    siyasi rüzgar değişse de bu adamların fırıldaklığı tehlike boyutlardadır. yarın chp iktidar olsa hiç yüzü kızarmadan oraya dönüş yapabilirler. mesela kendi içimizden örnek verelim. abdurrahim albayrak geçmişte mesut yılmaz ile arasını çok iyi tuttu; ama sonrasında erdoğan'a ve akp iktidarına da kolaylıkla yanaşabildi.

    evet ikisi de kağıt üzerinde merkez sağ parti olarak geçti; ama dünya görüşleri belki de taban tabana zıt iki kişiden bahsediyoruz.

    özelikle trabzonspor'un kurcalanacak ve ortaya çıkarılacak çok fazla şeyi olduğunu düşünüyorum. aldıkları şaibeli şampiyonluktan tutun da senelerden bu yana yaptıkları transferlere kadar. yani bir takım nasıl oluyor da sportif başarısızlığa rağmen senelerce iyi oyuncuları kadrosuna katabiliyor anlamak imkansız. anadolu kulüpleri içerisinde bir başkası yapamazken trabzonspor her yıl bol keseden harcayabildi. berat ayberk özdemir transferinden tutun da siopis, bakasetas gibi isimlerin düşük bonservislerle kadroya katılmasına, kallavi sponsorluk anlaşmalarına kadar soruşturulması gereken çok şey var.

    dibine kadar siyasete batmış ve bu sayede kazanımlar elde etmiş bir takımdır. düşmanımın düşmanı dostumdur gibi bir havayla sempati duyuyoruz; ancak türk futbolu içindeki şer odaklarından biridir. çaykur rize gibi bunların da süper lig seviyesinden uzaklaşmaları güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın