resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3115
    sürekli bir şeylerine zorla odaklandırıldığımız ileri uç oyuncumuz. (bkz: odaklandırılmak)

    yurt içinde çıkan magazin haberlerine bakıyoruz, yanındaki kızlar, şarkıcılar, oyuncular haber unsuru. hangisiyle yattı kalktı. hangisini kendine aşık etti. hangisinin kendisine ilgisi var.
    yurtdışı magazin haberleri wanda nara ile ilişkisinden başka bir şey konuşulmuyor. aldattı mı, hangisi hangisini aldattı. barıştılar mı dövüştüler mi.
    kendi instagram hesabında absürt şeyler dönüyor, bazen moda ikoncanı bazen aile babası oluyor. bazen de şeftali hikayesi ile karşımıza çıkıyor.
    sözlüğe geliyoruz, golünde aşkın olayım mı çalsın, video editi fon müziği ne olsun, ergen kızlar gibi gülücüğe mi odaklanalım, kameraya kuş uçurdu demek ki tatile çıkıyor. sahada topuk pası verdi no look yaptı, saçını boyattı, barışa kızdı, mataya küstü vs.
    icardi ile ilgili futbol dışına çekilmekten ben usandım. adamın yaptığı her şey hepimizi saha dışına çekiyor. illa bir şeyine odaklanacaksak gollerine ve oyununa odaklanalım. bir futbolcuya yığınla para verilecekse sahada yaptığı, yapmadığı işlere verilir. seneye takımda kalıp kalmayacağı da buna göre belirlenir. taraftar olarak konuyu futbol dışına taşırsak gitmesi için çokça hata da buluruz, kalması için sebep de. o yüzden tatile çıkmış, eli birinin götüne değmiş, çok romantikmiş, çok esrarlıymış, ne yapacağı belli olmazmış falan filan. odaklandırılmayın. maçına çıkar oyununu oynar, izleriz. geri kalanını, artısı ve eksisi ile yönetim ve teknik ekip düşünsün. onlar kalacak mı gidecek mi, faydalı mı zararlı mı karar versin. bizi şampiyon yapacak golleri atsın, gerisini de parayı verecek adamla alacak adam düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın