• 130
    futbol endüstriyellestikce çok büyük paraların ve çok sayıda derin bağlantıların olduğu bir çukura dönüştü. almanya gibi bir ülkede dahi bir kulüp başkanı (bkz: uli hoeness) vergi kaçakçılığı nedeniyle hapis cezası aldı. kuluple ilgili olmasada, istesede yapabilirmis. kaldı ki uefa dahi şike konusunda lekeli bir kurum. futbolda şikeyi, kayirmaciligi bitirmek tek başına mümkün değil maalesef. sadece azalatabilirsiniz. bunu da atanmış değil, seçilmiş kurullar ile, neticesinden kimsenin şüphe duymaya ağı adlı makamlar ile, şeffaflık ile, koyulan ve koyulacak olan kurallara harfiyen uyulmasını sağlayarak (bkz: tff harcama limitleri)
    ve kulüp yönetimlerinden siyasetçileri cikartarak sağlayabilirsiniz. benimde kendisinden beklentim bu şekilde davranması.

    yoksa kimse eski ile hesaplaşmayı beklemesin. bulunduğunuz ülke şartları ve seçmen kitlesi içerisinde bu pek mümkün değil maalesef. bu açıdan sponsorluk adı altında altına imza atılan pisliklerin ucu dahi görünse bana yeter spor camiası için. mahkemelerin kurulmasını beklemek bana ütopik geliyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın