• 43
    22 adamın bir topun peşinden koşması ki normal olanı da budur(bkz: 22 topun bi adamın peşinden koşması) demek değildir aslında. futbol izlemesi en zevkli, en heyecanlı spor branşıdır. akıl oyunudur. takım oyunudur. pas vereceğin arkadaşının nerde olması gerektiğini onu görmeden dahi bilmektir. topa ne kadar hızlı, ne kadar falsolu vurursan hedefini bulacağını kestirmektir. beckham gibi frikik kullanmak, messi gibi gol atmak, taffarel gibi top çıkarmaktır.
    etrafında futbolla ilgilenenlerin hepsinin erkek olmasıyla her alanda olduğu gibi futbolda da ne kadar farklı bakış açılarına sahip olduğunu keşfetmektir(u: tamam tamam tüm erkekler demeyelim de galatasaraylı olmayan erkekler diyelim(:). "profesyonellik" adına yapılan oyun yavaşlatmalarını* erkeklerin aksine hiç profesyonel bulmamaktır. sakatlanan futbolcuyla birlikte* içinin acımasıdır. ailenin en fanatiği olan beşiktaşlı dayıyla, tartışmalı pozisyonları yeniden tartışmaktır. dayıdan "bunlarla olmuyo*, gel de maç izleyelim, futbol konuşalım" teklifleri almaktır(u: (:).

    bir erkek kadar futbol bilgim yoktur belki ama futbol benim en büyük zevkimdir. ilgimi en çok yoğunlaştırdığımdır.**(u: (:)*
App Store'dan indirin Google Play'den alın