• 14
    varım ulan diyip moderasyon tepeme dikilince "valla ben yapmadım abi onlar başlattı" diyecek bir yapım olabileceğinden dolayı desteklemiyorum ulan. yok lan destekliyorum. vazgeçtim.

    (bkz: darbe yaparken tereddüt etmek)*

    şakası bir yana sözlüğün her puan kaybı sonrası alben10, zizonkovac gibi düşünen kişilerin kol gezdiği bir ortam olması sebebiyle benimde varolduğum girişim.*
    bu durum özellikle beni de her puan kaybı sonrası sözlüğe girmeye korkar hale getirmiştir. bir de "ben demiştim" edalarıyla gezdiklerini görmek monitörü bi'gün kırmama sebebiyet verecektir. ayrıca bu kişilerin "sabredelim kardeşler, herşey güzel olacak" diyerek 2 ay sonra keskin bir dönüşle "gitsin, kovulsun, hoca değil" tarzı açıklamalarını görünce "ben mi taraftarım acaba, yoksa onlar mı" diye düşündürtmeye başlamıştır.

    bu kesim taraftarların da takım bi kaç maç üst üste kazandığında kendilerini şampiyon ilan edip "işte bizim desteğimizle böyle şampiyon olunur" tarzı açıklamarını da şimdiden görür gibiyim.

    bi yerde durup düşünmek iyidir fakat durmanın şimdi sırası olmamalı. özellikle yavaş yavaş hakim olmaya başlayan panik havasından kurtulup bi an önce toparlanmalıyız. bu takım başarısız bile olsa arkasında duracak, son kuruşunu verip stadyuma gidip takımını yürekten destekleyecek, körü körüne bağlı insanlarındır. iki mağlubiyette adam kovacak, desteğini kesecek adamların değil.

    (bkz: duruşunuz buysa duruşumuz budur)

    edit: ne ara ofsaytladınız ya. maşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın