• 2906
    suyu bulandırmak, dikkati üzerlerine çekmek ve bende buradayım demek dışında amaçladıkları hiçbir şey yok.
    ᵇʲᵏ adlı kulübü size yine psikolojik veriler ile anlatmak istiyorum.

    --- alıntı ---

    histrionik kişiler ilgi odağı olmaları gerektiği ya da başkalarının takdirini kazanmaları gerektiğine ilişkin inanca sahiptir. bu yüzden ilgi çekmeye yönelik davranışlar sergilerler. bu kimseler yakınlık kurmaya yönelik yoğun çaba içerisinde olsalar da insan ilişkileri genelikle yüzeyseldir. kimlik duyguları zayıftır ve bulundukları ortama uyum sağlamak için ortamın beklentilerine göre davranmaktadırlar.

    --- alıntı ---

    muhatap olduğumuz kitlenin kısaca özeti budur. sosyal onay ve güvence için daha fazla arzuya sahip olduklarını ve sürekli olarak bunu arayacaklarını ve bu da histrionik kişileri sosyal medya bağımlılığına karşı daha savunmasız hale getirdiğini göstermiştir. bu bozukluğu olan kişiler genellikle eleştiriye veya onaylanmaya karşı aşırı hassasiyet gösterirler. ne kadar ᵇʲᵏ değil mi?

    galatasaray'ın içinde var olan insanlar dışında yorumladığım birçok insan ve kurum ile ilgili tek bir odak noktası var dikkat ettiniz mi? yazdıklarım yüzde 90 psikolojik bunalımları, kişilik bozuklukları ya da hezeyanları dile getiren ve bunu onaylamanız için birden çok veri ile size sunulan kendi görüşlerim. bu kadar psikolojisi bozuk insan ile aynı havayı solumak, aynı iş yerinde çalışmak, aynı lokantaya girmek, aynı evi paylaşmak bunların hepsi biliyorum ki çok zor. hayatı boyunca başarıları ve kazanımları ile ilgi odağı olmayı başarmış bir spor kulübünün taraftarı olarak, bunlar bizim için yadırganabilir lakin onları mazur görmek ve üzerine çok düşmemek lazım zira adamlar resmen (bkz: beşiktaş/#3572432) hukuka karşı duruş sergiliyor ve bu işin adaletli olduğunu falan öne sürüyorlar, siz böyle bir cehalet ile ne diye muhatap olacaksınız ki? bırakın federasyon gereken cevabı versin, bizim işimiz şampiyonluğa oynayan takımımızı desteklemek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın