• 2905
    --- alıntı ---

    var kayıtlarını ivedilikle açıklayın

    galatasaray’ın “ofsaytımsı” pozisyonunu medyaya servis ederken masa başında karar alanlar, kulübümüzü alakası olmayan maç görüntüleriyle konuya dahil edenler, galatasaraylı muslera’nın ve fenerbahçeli samuel’in pozisyonlarına ilişkin var kayıtlarını da ivedilikle kamuoyuyla paylaşmalıdırlar. mete kalkavan’ın bir anda fikir değiştirerek kırmızı karttan sarı karta yönelmesinin nedenini merak etmekteyiz. keza galatasaray kalecisi muslera’nın konyaspor kalecisi sehiç’i itmesiyle doğan tereddütsüz kırmızı kartlık hareketinin sarı kartla geçiştirilmesinin kabul edilmesi mümkün değildir. bundan sonrası için de kulüplerden talep gelmesi halinde her maçın var kayıtlarının kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz.

    hatta ve hatta; oynayacağımız ilk maç olan fenerbahçe derbisinin var kayıtlarının açıklanmasını da karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun şimdiden talep ediyoruz.

    --- alıntı ---

    açıklamasının içinde kendiyle çelişen, ağlanacak haline güldüren, ilgi başka yerlere kayınca hemen gerekli çıkışı yapan kulüp. fenerbahçe'nin kompleksiyle beşiktaş'ın ezikliğini bi yarıştırsanız ne olur acaba...

    kulübünüzün skandal pozisyonunu var kayıtlarına dahil ettiler diye isyan edip arkasından bütün var kayıtları açıklansın diyorsunuz. sizin admininiz 5 yaşında mı?

    size de sövdük merak etmeyin. istediğinizden daha çok sövdük, emin olun, gidebilirsiniz şimdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın