resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4410
    şu an türk futbolunda yaşanan mücadele galatasaray-fenerbahçe mücadelesi gibi görünse de işin aslı galatasaray-ali koç mücadelesidir. ali koç sadece kendine değil soyadına ve dolaylı olarak holdingin imajına da ciddi zarar verdi. gelmeden önce var olan karizmasını sıfırlamayı geçtim alay konusu oldu. yeni geldiği dönem içimizde bile bu adama güzelleme yapanlar vardı.

    sezon başında şampiyon yapılacağı ya da en azından önünün açılacağı sözü almış ancak ligi geçen sezon 13. bitiren galatasaray'ın beklenmedik çıkışı planlarını bozdu. sezon boyu yaşananlar da bunun göstergesi.

    1. inan kıraçın ali küçüğümüzün önünü açtılar sözü.
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/...aciklama-587731h.htm

    2. ligin ilk 10 haftasında galatasaray lehine hiç vara gidilmemiş olması. erden timur'un malum basın toplantısı sonrası maçların daha adil yönetilmesi.

    3. şenol güneşin beşiktaşa yeniden gelir gelmez o dönem lider olan jesus'u hedef alması
    https://www.fanatik.com.tr/...e-gondermesi-2307538

    4. hem eşi hem kendisi fb yöneticisinin sahibi olduğu okan üniversitesinde çalışan, ali koça yakın, sosyal medyada troll denilebilecek fb hesaplarını takip eden ve paylaşımlarını beğenen gs düşmanı fanatik fenerli bir kadının mhk başkanı olması ve bu kadının geldiği günden beri yaşanan rezillikler. üstüne istifa etmesi gerekirken devlet kanalında kendini aklama çabası.

    yani tüm türkiye birleşmiş* bu galatasaray düşmanı tipin imajını düzeltmek için uğraşıyor. babası rahmi koça mecazi anlamda değil gerçekten ağlamış dahi olabilir.

    aslanı kediye boğdurmaya çalışıyorlar. galatasaray milyonlarca taraftarı olan türkiye'nin en büyük camiasıdır ve koç holdingten büyüktür. bu savaşı yönetim, futbolcu, taraftar olarak biz kazanacağız. sadece büyük olduğumuz için değil aynı zamanda haklı olduğumuz için. kendisi de sezon sonu ister gider ister rambo okan gibi gezmeye devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın