• 5
    şöyle bir senaryo yazmıştır:

    bir gün, fatih terim, türkiye'de düzenlenen bir futbol turnuvasına katılmak için new york'a seyahat eder. turnuvanın bir ara vermesi sırasında, terim, manhattan'daki central perk adlı kafeye gider ve içeri girer.

    central perk kafesi oldukça kalabalıktır ve birçok insan kahve içmek ve sohbet etmek için gelmiştir. terim, kafenin önünde bulunan tek boş masaya oturur ve garsona kahve siparişi verir. kahvesini beklerken, yanındaki masalarda oturan insanlarla sohbet etmeye başlar.

    bir süre sonra, terim, kafede bulunanlar arasında bir futbol topu fırlatılmasıyla birlikte bir grup genç futbolcuyla tanışır. futbolcular, terim'in ünlü bir futbol antrenörü olduğunu öğrenince, heyecanlanırlar ve ona bazı futbol taktikleri ve teknikleri hakkında sorular sormaya başlarlar.

    terim, futbolculara tavsiyelerde bulunur ve onlara futbolda nasıl daha iyi olabileceklerini öğretir. bu sırada, kafenin sahibi gunther, terim'i tanır ve onunla fotoğraf çekilmek ister. terim, gunther'ın isteğini kabul eder ve yanındaki futbolcularla birlikte kafe önünde fotoğraf çekilir.

    fotoğraf çekildikten sonra, terim kahvesini bitirir ve kafeden ayrılır. kafenin önünde toplanan bazı hayranlar, terim'e alkışlarla uğurlar. terim, kafe dışına çıktığında, kendisini bekleyen araca biner ve turnuvaya katılmak üzere yola koyulur.

    bu şekilde, fatih terim'in central perk kafesini ziyaret ettiği hayali bir senaryo yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın