resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 761
    transferlerdeki mesaisi yabana atılmaması gereken yöneticimiz.
    nedir argümanlarımız ? kendiminkileri de ekleyerek;

    türkiye ligi 1980'lerden itibaren, jupp derwall, mustafa denizli ve fatih terim'in başlattığı rönesans ile kabuk değiştirdi. bu üç ismin ortak paydası da ilgi çekici tabi. * avrupa'nın önde gelen liglerinden birisi değiliz hala, ama en azından lokomotifin arkasındaki ilk vagonlardan biriyiz. gerek vergi avantajları, gerek ateşli taraftarlığın yaygın olması, gerek de avrupa çapında başarılar kazanmaya başlamamızla artık tıpkı ligimiz gibi, dünya futbolunun lokomotifinde değil de ilk vagonunda yer alan oyuncular için tam kalem bir lig olduk. bu konjonktüre uygun her futbolcu rahatlıkla türkiye ligine gelebilir.

    peki gelmesine gelir de, neden fenerbahçe veya beşiktaş'a değil de galatasaray'a gelir ?
    işte burada karşımıza haldun üstünel çıkmaktadır. galatasaray bizim başımızın tacı ama, 10 yıldır ingiltere'de, italya'da vs. top koşturmuş yılların profesyonel oyuncusu öyle galatasaraymış, fenerbahçeymiş dinlemez.

    sen, ben futbolcu olsak; sparta prag ile slavia prag aynı anda teklif getirse, sparta prag ismini şampiyonlar ligi'nde daha çok duydum, ya da sparta'nın daha çok taraftarı var ve slavia'dan daha büyük diye sparta'ya mı gideriz, yoksa ortaya bir vizyon, bize ve futbolculuğumuza değer verileceğini belli eden sıcak ve açık bir tavır eşliğinde güzel bir havaleyi kim getirmiş diye mi bakarız?
    tabii ki ikincisi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın