resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4496
    aradan yıllar geçse ve kulübümüzde efsane olacak bir performans vermese bile her daim çelik gibi mentaliyle hatırlayacağım aslan parçası.

    hem geçmişte oynadığı kulüplerden, hem medyadan, hem galatasaray taraftarından, hem kendi takım arkadaşlarından * çok çekti kerem. ufacık hatası veya kötü performansı kollandı. çok iyi olduğunda dahi suratı asık diye eleştirildiği oldu. ben bu kadar baskı uygulanıp, bu kadar altından kalkan bir türk futbolcu görmedim bu zamana kadar. zamanında arda benzer şeyleri yaşamış olsa da onun sadece magazin olarak üstüne gidilirdi.

    kerem'i çok taktir ediyorum ve mevcut türk oyuncular arasında hayali olan en iyi 10 kulüpte forma giyme şansı en yüksek futbolcu olarak görüyorum. iyi çalışıyor, teknik olarak eksiklerini biliyor ve hangi hocayla çalışırsa çalışsın mevkisinde en güvenilen isim olmayı başarıyor. bu her şeyden öte zeki olduğunu gösteriyor. karakter olarak bu güne kadar bir tek falsosu yok ne saha içinde ne saha dışında. atam sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severdi. hepsi var kerem kardeşimde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın