• 6
    sözlükle beraeber ya da sözlük yazarlarından ayrı, münferit olarak da olsa bu takımın desteklenmesi gerekir. yaptığımız en kalabalık maç zirvesi olan atletico madrid maçı öncesi yapılan zirvede bahsetmiştim, alıntılayayım;

    ------flashback--------

    arkadaşlar! galatasaray erkek basketbol takımı bu sene kelimenin tam manasıyla galatasaray'ın haysityeti ve şerefidir. bu sezon bu adamlar ligde kalırsa destan yazacaklar, play-off'a kalırlar ise sevinçten ağlatacaklardır.
    galatasaray türkiyedir sloganı bu sezon erkek basket takımımızın sayesinde vücut bulacaktır. bakın bu atletico maçının bileti 75 lira, bu biletin parası ile 15 tane iç saha maçı izlenir. biliyorum tadı, zevki ayrı ama salonun atmosferi de apayrı. bu sezon onları yalnız bırakmaz isek, salonda sesimiz yankılanırsa gereken cesareti bulacaktır basket takımımız. arkadaşlar! basket takımını unutmayalım. bütçesi futbol takımımızın bütçesiyle kıyaslanamayacak kadar küçük rakamlarda olan bu takımımız alnının akıyla mücadele ediyor. futbol takımına olan ilginin tamamını basket takımımız da hakediyor. hem de fazlasıyla.

    ----------flashback-----------

    basket takımını desteklemeliyiz, tek tek de olsa, topluca da olsa. yeter ki salon kalabalık olsun.

    haydi sözlük salona!
App Store'dan indirin Google Play'den alın