resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4470
    çocuksu yüzü, oynamadığı zamanlarda taktığı gözlük ve gol sevincinden dolayı taraftarımızın harry potter'ı haline gelmiş oyuncumuzdur.

    kerem solda konumlandırılmış, ağırlıklı olarak sağ ayaklı bir kanat oyuncusu olsa da, gerektiğinde sol ayağını kullanmaktan korkmayan gelişen bir oyuncumuz. jonathan mark wilson ters ayaklı kanat oyuncularının önemini uzunca anlatıyor fakat özetle durum şöyle;

    --- alıntı ---
    takımlar artık genelde tek forvetle oynuyor. modern futbolda iki forveti ceza alanında statik dikip kafalarına orta gelmesini bekleyen bir takım kalmadı. böyle olunca kanatlardan yapılan ortaların değeri azalmış durumda.
    --- alıntı ---

    kerem, yüksek hızı ve büyüleyici top sürme becerileriyle övülen bir oyuncuydu. pas tamamlama yüzdesi yüksek değildi, ancak öyle bir konuma geldi ki bu konuda da attığı pasları ağzımız açık izler olduk.

    kişilik açısından, takımı her zaman omuzlarına taşımaya çalışan, çoğu zaman baskılara mükemmel bir şekilde dayanmasına yol açan güçlü bir sorumluluk duygusu gösteren cesur bir kişidir kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın