• 17
    18 mart 2023 gaziantep karşıyaka basketbol maçında ülke basketbol tarihinin gördüğü en kepaze maç yönetimlerinden birini gösteren üçlüyü bünyesinde barındıran çete.

    refere maçta tamı tamına 63 adet faul düdüğü çaldıkları yetmemiş gibi üstüne bir de aşağıdaki linkten izlenebilecek bir sportmenlik dışı faul kararına imza attılar.

    https://twitter.com/.../1637101713889918977

    haliyle gaziantep guard'ı can uğur öğüt ve gaziantep koçu tutku açık bu karar sonrasında çılgına döndü ki maçtan da atıldılar tepkileri sonrası falan fişman. şaşırmıyorum gerçi türk basketbol hakemlerinin şu durumuna. ön planda hep futbol hakemleri olduğu için çok bilinmiyor ya da fark edilmiyor ama futbol hakemlerinin yedikleri kamışların mislini türk basketbol hakemleri yiyor bir süredir, afiyetle. türkiye basketbol federasyonu başkanlık koltuğunu işgal eden arkadaşın da umrunda olmadığı için ülke basketbolu ortalık iyiden iyiye deliler sirkine döndü.

    ya bi' de söylemeden geçemeyeceğim, sinem tetik isimli hanımefendi acilen hakemlik müessesesinden defedilmeli. kadın zaten muazzam ötesi kötü bir hakem ayrı da, ilaveten aurası da kötü. görev aldığı her müsabakada ortalık yangın yerine dönüyor, tam mikser anasını satayım. hidayet emmi, bi' bok yaptığınız yok bari sinem ablamız için gerekeni yaptırtın, ablamız ülkeyi iç savaşa sürükleyecek bu gidişle. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın