resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16412
    her şeyi anlarım da 9 sezonluk galatasaray kariyerinde 1 sezon çok iyi, 1 sezon iyi, 2 sezon vasat ve 5 sezon berbat oynayan selçuk'a duyulan sevgiyi ve saygıyı bir türlü anlamam.

    adam 2014'te iç transferde galatasaray'ın sevr anlaşması olarak görülebilecek şartlarda 5 yıllık bir sözleşmeye imza attı. 2014-2019 arası galatasaray birçok ekonomik kriz yaşadı; selçuk abdurrahim albayrak kendisinden rica etmesine rağmen indirime gitmeye yanaşmadı. selçuk'un sözleşmesini kapsayan 5 yıllık süreçte galatasaray'dan burak gitti, umut gitti, olcan gitti, sabri gitti, sneijder bile gitti ama selçuk inatla o yıllık 4 milyon euro'ya yakın ücret kazandığı sözleşmesinin son gününe kadar kaldı. sözleşme süresini kapsayan 5 yılın 1 yılında vasat, 4 sezonunda berbat bir performans göstermesine rağmen üstelik.

    galatasaray 2017 yazı'nda uykudan uyanıp orta sahaya belhanda, ndiaye ve fernando transferlerini yapmasa idi, selçuk'un ilk 11 oynadığı bir 2018 ve 2019 sezonlarında şampiyonluğu ancak rüyamızda görürdük. 2014-2019 arası selçuk'un kazandığı rakamı ve gösterdiği performansı yaşayan/gören; o dönemde galatasaray'ın 2016 ve 2018 yıllarında uefa'dan aldığı idari ve mali cezaları bilen bir galatasaraylı selçuk inan'ın nesine saygı duyar, selçuk'a nasıl efsane der ben anlamıyorum. futbolu galatasaray'dak bıraktı selçuk 2020'de evet ama galatasaray'ı çok sevdigi için değil; 30-34 yaşları arasında hiçbir şekilde hak etmediği ve başka hiçbir takımdan alamayacağı sözleşmesinden kaynaklı bütün hakedişleri alabilmek için galatasaray'da kaldı. bir de gittik 2019 yılında 1 yıllık daha sözleşme verdik kendisine, ödüllendirdik. sanki muhteşem bir 2014-2019 arası dönem geçirmiş gibi...kusura bakmayın ama benim bildiğim galatasaray'da böyle bir tablo ortaya çıkartan adama "kaptan" falan denmez. efsane hiç denmez. diyenleri anlamaya ve saygı duymaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın