resim
Ahmet Oğuz
Takım:Konyaspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 61
    maç içinde bizim zaniolo'nun bacağını eline verme girişimi olsun, verilmeyen 2 kırmızı kartı olsun, maç sonu yaptığı şebeklik olsun 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçının öne çıkan isimlerinden biri olmayı başarmış olan tipleme.

    her ne kadar bu iş para için yapılıyor olsa da kimse sadece para için sahada iki saate yakın danalar gibi koşturup mücadele etmez. futbolcuya futbol oynatan şey biraz da duygularıdır. hatta futbolun doğası gereği ilkel dürtülerdir. masabaşı çalışan bir beyaz yaka gibi sahaya gelip sakin sakin topunu oynayıp gitmelerini beklemek biraz insafsızlık olur.

    itiraf etmek gerekir ki maçtaki pozisyonda zaniolo ile ahmet yer değişmiş olsaydı muhtemelen savunacak bir tarafı bulurduk. hatta kişisel iddiam odur ki bugün o poizsyondan dolayı ahmet'e laf eden bizler sahada onun yerinde o maçı yaşasaydık o pozisyonda çok benzer bir hareketi yapardık.

    neticede bu işin doğasında ilkellik de var. zaten hakemler, kartlar, ceza yönetmelikleri de bu yüzden var.

    ama özellikle maç bittikten sonra ağzından çıkan lafa dikkat etmesi gerekiyor futbolcuların. bugün bu ülkede 10 milyon depremzede varken bile sabahtan akşama kadar bu insanların ağzından çıkan kelimeler, sahada yaptıkları, maçtan sonra paylaştıkları daha çok konuşuluyor.

    maç sonu kendisine mikrofon uzatıldığı zaman yediği haltın ne olduğunu gayet de iyi biliyordu. o sıcaklıkla saçma sapan bir savunma yaptı. üstünden bir gün geçince sakin kafayla, muhtemelen kayda alındığı ve yayınlanacağı kendisine söylenmeyen bir konuşmada işin doğrularını söylemiş bulundu.

    günün sonunda hem kendisi hem kulübünü zan altında bırakan bir olaylar bütününün parçası oldu. üstelik bir kısmı kendi kontrolünün dışında olan şekilde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın