• 368
    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçının ilk 30 dakikasında rakip kaleyi abluka altına almış ve biri iptal edilen 3 gol atmıştık. tabi nice golleri de kaçırmıştık.
    dakikalar 30'u gösterdiğinde ise aleyhimize saçma sapan bir kırmızı kart çıktı ve oracıkta dağılıverdik. daha doğrusu hakemler dağıttı diyelim. maç 2-2'ye geldikten sonra da hızlarını alamadılar ve 90+'da tekrardan kırmızı kart gösterdiler. 4-5 dakika boyunca 9 kişi mücadele ettik. en az 4 gol atıp 3 puan alacağımız yerde, maçın hakeminden dolayı zar zor beraberliği kurtararak 1 puan alabildik!

    17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçına deprem felaketinden dolayı verilen aradan sonra tempomuzu kaybettiğimiz için iyi başlayamamıştık. dakikalar 14'ü gösterdiğinde ahmet oğuz denen kasabın dubois'in ayağını kırma teşebbüsüne kırmızı kart çıkarılmadı. maç 1-0 üstünlüğümüz ile devam ederken sarı kartı bulunan ahmet oğuz'un futbolcularımızı çekmesine yüzde yüzlük pozisyonları kesmesine ikinci sarı kart çıkarılmadı! tam tersi, müdahalede bile bulunmayan oyuncularımıza ise çok kolay bir şekilde kartlar gösterildi. rakip takım hakemden güç aldı, direnç kazandı ve oyunu sertleştirdi. nitekim maçı da 2-1 kazandılar.

    yani hakemi yenemezsin kardeşim. iyi de oynasan, kötü de oynasan yenemezsin. rakibi ezip resital sunduğun maçta gösterecekleri bir kırmızı kartla seni oyundan düşürüp rakibi oyuna dahil ettikleri gibi, rakiplere çıkarmadıkları kırmızı kartlarla seni bir güzel sindirirler.

    bunun bir de tersi var. yani seni sindirmesini bildikleri gibi, ezeli rakiplerine nefes olmasını da bilirler. sen hakemi de yenmek zorunda kalıyorsun, ki bu mümkün değil, ezeli rakiplerin ise hakemi de yanına alarak kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın