• 736
    kameralar: www.seyrantepesporkompleksi.com'da bulunan kameralar çarşamba gününe kadar süper kolonlara monte edilecektir.yani stadın içini artık daha detaylı bir şekilde takip edebileceğiz.

    çatı: çatıyı taşıyacak 4 adet süper kolonun imalatı tamamlanmış olup, olası bir depremde çatının süper kolonlara aktaracağı yükü alan izolatörler monte edilme aşamasındadır.a ve d blok arasına takılacak ana taşıyıcı çatı makasları tamamlanmak üzere olup, iki ayrı parçayı birleştirmek için gerekli olan destek kulesi kuruluyor.bu ana makasları yukarı kaldıracak vinç stadyuma parça parça getirilmiş ve montajına başlanmıştır.

    2.kat tribünler: loca katlarının üzerinde olan 2.kat tribünlerin yapımına devam ediliyor.d bloktan başlanan imalat a bloka doğru devam etmektedir.parabolik kirişlerin f ve c bloklarda da yapımı tüm hızıyla devam ediyor.parabolik kirişleri taşıyan v kolonlar e ve b blokta bitmek üzeredir.

    prekast: tribünleri oluşturan prekast montajı tüm hızıyla ilerliyor.1. kat tribünlerinde köşe kısımlar hariç prekast montajı bitmiştir.oval bölümlerin montaj çalışmaları bitmek üzere.

    iç dizayn: tribünlere çıkışı sağlayan merdivenler, ara bölmeler, karşılama bölümleri, yangın-su-elektrik tesisatları hızla yapılmakta.

    ısı merkezi: stadyum dışında bulunan ısı merkezinin 2. kat tabliye çalışmaları sürüyor.bitmek üzere.

    basın tribünü: bu bölümün son kat çalışmaları sürüyor.

    metro ve bağlantı yolları: metroyu stadyuma taşıyan tünellerde iç dizayn ve yol çalışmaları sürüyor.bitmek üzere.stadyumun dışından alt otoparklara ulaşımı sağlayan yolların fore kazık çalışmaları sürmekte olup bir bölümünün yol betonu dökülmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın