• 681
    bir noktada yaşanacağı muhakkak olan mağlubiyetin nihayet yaşandığı maç. 14 maçlık galibiyet serisini sona erdirmiştir. yine de bu mağlubiyetin hoca dahil pek çok ismin aynı anda kötü olduğu bir güne denk gelmesi ve her ne kadar emrivaki ile hoca kovduktan sonra 5 maçtır ortalarda olmasa da ligin görece iyi durumdaki takımlarından birine karşı alınmış olması hayırlı mağlubiyet denebilecek tarafları olmuştur.

    yediğimiz iki golde de top bizim futbolculardan sekip kaleye girmiştir örneğin. çok iyi oynadığımız bir maçta bu gollerden herhangi biri ile kaybetseydik etkisi daha yıkıcı olabilirdi. hücum hattında herkes çabalasa da aynı oranda şanssız ve formsuzdu. sadece bir futbolcu bariz şekilde formsuzluğuyla ayrılsaydı onun da moral etkisi daha farklı olabilirdi.

    okan hoca'nın yaptığı değişiklikler çok riskliydi ama oradan bir golü çıkarıp galibiyeti biz alsaydık yaşamak cesurların hakkı repliği dolaşıma girerdi muhtemelen son düdüğü takip eden 5 dakika içinde. kaldı ki zaten değişikler öncesi de orta sahayı kaybetmiş gibi bir görünümümüz vardı. mesela çok iyi oynayan bir orta saha ikilisini çıkarıp ileriye iki oyuncu daha atsaydı bu da çok daha ağır etkiler yaratabilecek bir hata olurdu.

    hakem hataları konusu zaten artık o boyuttan çıktı. hakemlerin başının itirafıyla bambaşka bir boyutta olduğu da tescillendi. verilmeyen direkt kırmızı kart, verilmeyen çift sarıdan kırmızı kart, ofsayt diye iptal edilen gol... her biri maçın kaderine etki eden hatalar ve üç defa yaşandı bu aynı maç içinde. zaten kötü oynadığımız bir güne mi denk geldi, yoksa zaten hatalar oyunu mu kötü hale getirdi o da net değil. ama mesela 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı gibi gümbür gümbür gittiğimiz bir maçta aniden rüzgarı döndürecek bir katliam da olabilirdi ve onun da kamuoyundaki etkisi daha büyük olabilirdi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın