• 233
    bugün oynan mersin büyük şehir belediye maçını da kazanarak imkansız gibi görünen play-off hedefine bir adım daha yaklaşmışlardır.

    beko basketbol liginde 7. ve 8. takımlar galatasaray basketbol takımından kalan 4 maçta 2 maç öndeler yani galatasaray'ın son 4 maçını kazanması durumunda bu takımların 3er maç kazanması lazım ki ligin alt kısmı da yangın yeri bu nedenle zor gözüküyor. bu 2 takımın gelecek hafta birbirleriyle oynaması ve son hafta da galatasaray'ın kendi evinde bornova ile oynayacak olması galatasaray'a play-off yolunda 1 maç kaybetme lüksü de kazandıracaktır ki bu maç tahminen bu haftaki türk telekom maçı olacaktır. şahsi kanaatim galatasaray'ın 4te 4 yaparak bu noktadan sonra işini şansa bırakmayacağı yönünde.

    beni asıl heyecanlandıransa bu takımın bu seneki mücadelesi ve yaşanan olumsuzluklara rağmen kenetlenmeleri sonucunda bir tarih yazabilme potansiyeline sahip olmaları. bize düşen görev play-off ta iğne atacak yer bırakmamak salonlarda. biraz fazla havaya girdim galiba ama play-off'a kalacağımıza inanmayan biri olarak acayip heyecanlıyım ne yapayım?
App Store'dan indirin Google Play'den alın