• 537
    17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçının dozunda eleştirileri için uygun olmayan ifade; aynı "hayırlı mağlubiyet" ifadesi gibi.

    eleştiri yapan taraftarın çoğu buna sadece 1 maç gözüyle bakmadığı için eleştiriyor. bu sonucun adil yarışmadığımız bu ortamda önümüzdeki maçlara da sirayet etmesinden çekindiği için eleştiriyor.

    şunu unutmamak lazım: mhk, medya, siyaset, anadolu takımları hepsi bize çelme takmak için uğraşıyor. bu yüzden fişi çekebileceğin bir maçta rehavet ve konsantrasyon eksikliği göstermemelisin.

    milyonlarca insanın takip ettiği milyonluk adamlar profesyonellik ve magazin dengesini iyi kurmalı. hiç "14 maçtır da magazin vardı" demeyin çünkü işin suyu çıktı ve takıma ilk zararı verdi. önemli olan 14 maç değil, önemli olan ligin sonucu.

    eğer doğruysa aşk acısı yaşayıp maça çıkmamanın bu seviyede izahı yok. yanlış işler oluyor. bu zamana kadar müthiş yönetilen bu kadro için doğru bir hareket değil. takımdaki oyunculara da kötü örnek (bunu torreira'nın anlam ve önemini bilen, çıplak gözle de izleyip hayran kalmış biri olarak yazıyorum).

    eleştiren de bu maçın kaza olmadığının, göstere göstere geldiğinin farkında. sadece bir takım değil, ortamın çoğu ve tüm yapılanma sana düşman olduğu ve uyumadığı için hata yapma lüksün yok. hele basit maçlarda hiç yok. evet şanssızlık da vardı ama 5 haftadır gol atamayan takımdan 2 gol yedik. dün bizi tekme tokat biçen takım, sezon finali gibi oynayan takım birkaç hafta önce fenerbahçe'ye adım atmadı. yarın alanya fener maçının ne olacağını az çok hepimiz tahmin ediyoruz. olur da alanya top falan oynayıp bizi şaşırtırsa da hakemler tarafından işin şansa bırakılmayacağını hepimiz biliyoruz. ama konya maçını alsaydık ne hakemde ne fenerde motivasyon kalacaktı, öyle önemli bir virajdı bu. bu virajı dönsek belki 2 maç daha kaybetme lüksümüz olacaktı, şimdi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın