resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 765
    sene sonuna kadar yerine girebileceği oyuncunun icardi olması gerektiğini düşünüyorum.

    oyuna girince asimetrik bir 4-4-2 takımına dönüyoruz çünkü sağa doğru forvet arkasında kırık bir şekilde yer alıyor genelde toplu ve topsuz oyunda. fiziksel olarak bence maksimum 30 dakikayı kaldırabilecek gibi duruyor şu haliyle ve bu adamın en verimli olduğu şey defans arkasına attığı koşular.

    karşılama oyununda ciddi bir defo oluşturduğunu düşünüyorum şu haliyle. pres gücü henüz yeterli olmadığı için ve orta sahadan bir kişi eksikmemize neden olduğu için pozisyon alma konusunda sorun yaratıyor. tekrar açıp izleyeceğim ama sanıyorum yediğimiz golde takım kaymaları doğru yapamadığı ya da eksik kaldığı için bruno paz rahat bir şekilde defans arkasına top atıyor.

    ben sağlıklı oldukları sürece lig sonuna kadar forvet arkasındaki üçlünün asla bozulmaması gerektiğine inanıyorum. kerem-mertens-rashica(barış) üçlüsü gerek uyumları, gerek defansa yardımları ve fena olmayan pres güçleri sayesinde rakiplere ciddi bir üstünlük kuruyorlar. zaniolo, şu an içinde bulunduğu fiziksel durum nedeniyle oranın dengesini bozacak ve en güçlü yerimizi verimli kullanamamıza neden olacak. o yüzden de icardi'nin ikamesi olarak en azından sene sonuna kadar takımda yer bulması gerektiğine inanıyorum.

    (bkz: 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın