• 7271
    bu sezon* lig kupasını almak için her türlü dalavereye başvurmakta beis görmeyen takım.

    bu dalavereler yapılırken arkalarında hemen hemen her gücü bulabilirsiniz. gelin hep birlikte bakalım:

    türk spor basını: en tepeye koyuyorum çünkü medya resmen fenerli dolu. bunu sadece 2 karşılaştırmayla açıklayayım:
    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçında ali palabıyık denen şahsın doğrudan ve bilinçli olarak takımımızı doğramasından sonra hemen hemen herkesin ağzından şu cümleler çıkıyordu: "ya abi tamam ama galatasaray 2-0'dan maç vermemeliydi. üstelik 10 kişi kaldığında da hemen dağılmamalıydı" tarzı bir sürü ıvır zıvırla maçın hakemini unutturup, galatasaray'ın oyununu eleştirdiler. bu maçtan sonra ali palabıyık sadece 2 hafta dinlendirildi ve sonra maç almaya devam etti. aynı spor basını, aynı hakemin yönettiği 2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçından sonra ise oyunu falan bir kenara bıraktı ve ali palabıyık denen şahsın anasına bacısına bile dolaylı yollardan küfrettiler. medyada elit takılandan, en fanatiğine kadar herkes tek bir ağızdan küfrediyorlardı. fenerbahçe ligden çekilsin, fenerbahçe'ye ayıp ediliyor falan filan dendi.
    şimdi gelelim 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçına. bu maçtan sonra başta güntekin ve haramileri olmak üzere 7'den 70'e herkes deliğinden çıkıp ligin dizayn edildiğini söyledi. güntekin ve haramileri diyorum çünkü türk televizyon tarihinde ilk kez bir kulüp böylesine skandal bir açıklamayla zan altında bırakıldı. üstelik bunu yapan da yayıncı kuruluş! zemini, verilmeyen penaltımızı bir kenara bıraktılar ve tüm hafta sivasspor'un iptal edilen golünü konuştular. fenerbahçe aynı gün açıklama yaptı vs. yani herkesin ağzından deli gibi salyalar aktı.
    bu maçtan 5 gün sonra 3 ocak 2023 antalyaspor fenerbahçe maçı oynandı. maç 2-1 fener lehineyken 90+8'de antalyaspor gol attı ama saçma sapan bir kararla iptal edildi. birkaç gün önce yeri göğü inleten medya, bu maçtan sonra suspus olmuştu. hatta herkes ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü tek bir ağızla aklamaya çalışmıştı. güntekin ve haramileri ise bu maçtan hemen sonra hakem kararlarının konuşulmayacağını, bu kararların başka programda konuşulacağını söyledi!

    bakın sadece 2 maçla karşılaştırma yaptım. fenerbahçe önde giderken hem takımı hem de teknik direktörleri ilahlaştıran ama galatasaray doludizgin gidince "galatasaray stres yapacak" diyenlere değinmedim. fenerbahçe 11-12 tane penaltı kullanırken laf etmeyen ama galatasaray'ın 5 penaltısına göz dikenlere değinmedim. depremden sonra sırf fenerbahçe çıkarı için play-off oynanması fikrini topluma empoze etmeye çalıştıklarına değinmedim. erden timur'a her fırsatta iftira atmalarına değinmedim. fenerbahçe'nin gazetecileri tehdit etmesine göz yummalarına ve de birçok şeye de değinmedim.

    türkiye futbol federasyonu: ali koç'un sezon başında ve sezon ortasında yaptığı açıklamalara bakarsak her şeyi netleştiririz.

    sezon başında: "fetö iltisaklı birinin tff başkanı olmaması gerekiyor."
    sezon ortasında: "son birkaç federasyon futbolu geriletmişti. şimdiki federasyon ise kulüplerin sorunları, çıkarları ve ticari konularıyla ilgili elinden geleni yapıyor."

    aleyhimize onca skandal kararlar verilirken talep ettiğimiz var kayıtlarının açıklanmaması ama fenerbahçe'nin isteğiyle sivasspor-galatasaray maçının var kayıtlarının açıklanması da ali koç'un değişiminin güzel bir sağlamasıdır.

    merkez hakem kurulu: sabri çelik mhk başkanı iken hemen hemen her maç deli gibi doğranıyorduk. sonra bu adam birdenbire istifa etti ve yerine fenerbahçe üniversitesinin maaşlı çalışanı lale orta geçti. lale orta'nın sosyal medya hesaplarına baktığımızda fenerbahçe başkanı ali koç'la birkaç fotoğrafı olduğu ve yere göğe sığdıramadığını açıkça görürüz. hatta bir numaralı galatasaray düşmanı dediğimiz birçok kişi ve sayfayı da takip ediyordu. 25 şubat 2023 fenerbahçe konyaspor maçında valencia'nın kaçırdığı penaltının tekrarlanmasıyla etkisini hemen gösterdi. 25 aralık 2022 gaziantep fk beşiktaş maçında yaptığı büyük bir hatadan sonra kızağa çekilen atilla karaoğlan'ın depremden sonra oynadığımız ilk resmi maçımıza11 mart 2023 galatasaray kasımpaşa maçı verilmesi ve berbat bir yönetim sergilemesi de cabası. bugün oynayacağımız maça* geçmişte futbolcularımıza "kerem yalancı. sizin de ne haltlar yediğinizi biliyorum" deme cüretinde bulunan birinin atanması ise adeta bir gövde gösterisidir!

    pfdk: fenerbahçe ve galatasaray aynı maddeden disiplin kuruluna sevk ediliyor ama her ne hikmetse fenerbahçe 9 blok cezası alırken, galatasaray ise 40 blok cezası alıyor! bu çifte standart bile her şeyi açıklar nitelikte.

    daha hangi kişi veya kurum kaldı diye düşünürken şöyle bir fotoğraf bırakma ihtiyacı da hissettiğimi söylemeliyim: https://gss.gs/HdI.png

    bu fotoğrafta ülkemizin cumhurbaşkanının fenerbahçe yüksek divan kurulu üyeliği şerefine yapılan tören yer almaktadır. bu törende kenan evren arazisinin fenerbahçe'ye verildiği müjdesi de açıklanmıştı.

    şimdi bir de başka fotoğraflara bakalım: https://gss.gs/dq9.png
    https://gss.gs/BFU.png

    halk tv moderatörü, sözcü gazetesi yazarı ve aynı zamanda fenerbahçe genel kurul başkanı uğur dündar'ı görüyoruz. muhalefet kanadının duayen ismi olarak bilinir. şükrü saraçoğlu stadyumunun atatürk stadyumu olarak değişeceğini müjdeleyen de ilk kendisidir.

    bakın daha hangi kişi veya kurum kaldı demiştim ya. hah işte gerek iktidarı gerekse de muhalefet partilerini bile bir şekilde yanında tutuyorlar. o kadar dalavere peşindeler ki, mustafa kemal atatürk'ün yanına şimdiki cumhurbaşkanının fotoğrafını koyup ondan kenan evren arazini de alırlar; birkaç ay sonra olası bir iktidar değişikliğine göre şimdiden atatürk stadyumu kozunu da oynarlar. o derece tehlikeli bir takım.

    şunu anlatmaya çalışıyorum;

    sakın ama sakın bunları hafife almayın. evet güzel bir seri ve hava yakaladık ama ligin bitmediğini ve fenerbahçe'nin de son kurşunlarını atmadığını unutmayın. bunlara gülüp geçiyorum, umarım taraftarları uyanmaz, umarım ali koç kalır demek yerine olayın ciddiyetinin farkında olmamız gerekiyor. galatasaray takımı ve taraftarı olarak en ufak bir konsantrasyon eksikliğinde şampiyonluğu tehlikeye sokacağımızı bilin. futbol sahada oynansa konsantrasyon eksikliğinde bile şampiyonluğumuz tehlikeye girmez derdim ama yukarıda söylediklerimden hareketle fenerbahçe maalesef ki futbolu sahada değil masada oynuyor. bu konuda inanılmaz derecede güçlüler. vahametin farkına varmazsak, ileriki zamanlarda bu kulüp meydanı boş bulacak ve istediği gibi at koşturacaktır benden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın