• 612
    2022-2023 sezonu ülke puanı açısından çok verimli geçti, tabii ki bunun temel sebebi takımlarımızın şampiyonlar ligi gibi zor puan alınan bir arenadan ziyade uefa konferans ligindeki zayıf rakiplerle oynaması oldu.

    bu seneyi 12. sırada tamamlayarak yeni puan tablosunun etki edeceği 2024-2025 sezonunda da şampiyonlar ligine direk katılamayacağız.

    sıramız orta vadede çok avantaj sağlayacak bir noktada. şöyle ki; 2 sene daha iyi yakınlarımız konferans liginde puan toplayacak. sonra en düşük puanı aldığımız 2020-2021 sezonu 5 yıllık ortalama hesabından çıkacak. muhtemelen 2025-2026 sezonundan itibaren ülke puanı sıralamasında 9. sırada olacak ve uzun yıllar bizi ilk 10da tutacak bir ortalamaya sahip olacağız.

    eh o zamana kadar florya bitmiş, bankalar birliği borçları kapanmış, yeni tesisleri açılmış, vizyoner yöneticileri kaliteli transferler ile şampiyonlar ligi zirvesine oynamaya aday bir takım kurmuş olacak. yani artık şampiyonlar ligi bir ülke puanı kabusu değil, galatasaray için para basma makinesine dönüşmüş olacak.

    göklerden gelen bir karar var. her şey plan dahilinde gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın