• 1014
    https://twitter.com/...1635324374097231874?

    ya bu adam direkt olarak götünden sallıyor.

    yazarlar kusura bakmasın açık açık yazdım ama cidden bunun ki sansürlenecek gibi değil. hayır bunun artık 1 değil 5 değil 50 tane sallaması ortaya çıkarıldı. bunun iş verenleri hiç düşünmüyor mu bu bizim kanalın/programın içine ediyor diye!?

    bir de hikayeci modunu açınca gerçekmiş gibi yapmak için aksi kanıtlanabilecek şeyler söylüyor ki zaten genelde orada sıçıyor. örnek işte 94 hagi kart muhabbeti ulan bunun zart diye maçkolik'den açar bulurlar olm sallama işte veya drexler-draxler muhabbeti kulübün diğer oyuncunun varlığından haberi yok ekşi'de okuyup vole'de sat.

    lan daha yeni patlattı millet senin florya muhasebe hesabını! neden yani amacın ne? rezil olmak bu kadar mı hoşunuza gidiyor ya? hiç mi onurunuz, gururunuz yok sizin? hiç mi yüzüne bakınca utanacağınız eşiniz, dostunuz, çoluğunuz çocuğunuz yok?

    bu adamın sallama potansiyelinden yola çıkarak bu hikayesi özelinde iddia ediyorum selahattin baki'nin pasaportuna baksınlar son 1 ay içinde roma çıkışı yoktur.

    haaaa diyelim ki sallamadı bunların hepsi doğru sen roma'ya iş bitirsin diye george gardi'nin karşısına selo'yu gönderirsen sana maliyet fazla gelir, bizim adam buzdolabı alır gibi 5 taksitte işi bitirir döner sen de kıçını avuçlar oturursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın