• 361
    https://twitter.com/...HHwWgMDUzeudla8tAAAA

    geçenlerde "sacha boey'in yeni piyasa değerini sen seç" gönderisini paylaşıp seçeneklere de 7-9-11-13 koymuşlar. yani sacha boey'in şu anki 6.5 milyon euro'luk piyasa değerini maksimum 13 yapacaklar. ferdi kadıoğlu'nun şu anki piyasa değeri ise 12 milyon euro olarak gösteriliyor. boey'in piyasa değerini 13 milyon euro yapsalar bile hoşnut olmayacağım çünkü zaten zamanında çok az değerler verildi. geçmişte düşük değerler verdikleri için, şimdi 2 kat arttırdıklarında bile ederinden çok daha az görünür. mesela ferdi'nin piyasa değeri şu an 12 ama son güncellemeyle 15-16 yapacaklar. premier lig'e gitse sırıtmayacak boey ise maksimum 13 olacak! yani yükselttiler diye bakmayın olaya.

    diğer oyuncular özelinde bakmak gerekirse de muhtemelen şu değerleri verirler;
    nelsson'un 14 milyon euro'dan 17.5
    abdülkerim'in 4 milyon euro'dan 7.5 veya 8
    kerem'in 13 milyon euro'dan 15
    barış'ın ise 1.5 milyon euro'dan 3.5 veya 4 olur.

    yunus, yusuf, midtsjö gibi isimlerin değerleri düşerse şaşırmam. ayrıca berkan ve dubois'in değerlerinde de artma olur ama en fazla 1 milyon euro yükselir.
    bunun yanında icardi, torreira, mertens, zaniolo, rashica, oliveira gibi yıldızlarımız sırf büyük takımlardan geldiler diye(sözde büyük takımlardan küçük takıma düştüler algısı) değerlerini düşürmeye çalışırlarsa direkt dalmak gerekiyor. hemen hemen hepsinin piyasa değerleri lamı cimi olmadan yükselmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın