resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4383
    son yıllarda takımımızda bu kadar başarılı olmasını istediğim bir başkası olmamıştı. kadıköy'de attığı golü hala ligde atabilecek oyuncu sayısı çok az. beşiktaş maçındaki oyunu da çok unutulacak gibi değil. çok güzel yüzlü bir kardeşimiz, nereden geldin hangi çukurdan çıkarıp bulduk biz bu adamı çok enteresan gelmişti bana. ama türkiye'de oynayacak adamın da -özellikle forvetler hatta- biraz çelik gibi sinirlere sahip olması lazım. ankaragücü maçı olması lazım saçma sapan bir kırmızı kart görmüştü, halil umut meler'di hakem de yanlışım yoksa. ondan sonra ne yaptıysa tutturamadı bu çocuk, o dönem de o maça kadar çok iyi form tutmuştu. sırf bu yüzden bile halil umut meler nefretim hiç sönmeyecek. ama işte, psikolojin bozulmaya bu kadar yakınsa zaten çok dayanamıyorsun. bak boey de gördü bu sezon, apo da gördü saçma sapan kırmızılar, döndüler aynı şekilde, hatta üstüne koyarak devam.

    gerçekten sonra yıllarda takımda kalıp başarılı olmasını gönülden istediğim sayılı birkaç oyuncudan biridir mohammed, ama olmadı büyük ihtimalle olmayacak da. nantes'ta mutlu görünüyor. yazın keşke fırsat olsa da en azından cl ön eleme maçları döneminde gelse oynasa biraz, arkasında mertens, zaniolo, sergio vs. ile bambaşka bir adam da olabilir okan hocanın dokunuşlarıyla. ama nantes için 3.5m çok da büyük para değildir sanıyorum, zaten geçen hafta 10 gole de ulaştı takımında.

    nantes çok tatava yapmadan opsiyonu kullanırsa hep acaba okan hocayla değişir miydi diye düşüneceğiz, zira koşan forvet ister okan hoca. ama icardi'nin gittiği senaryoda da büyük bir soru işareti olan mohammed ile cl ön eleme maçları büyük kumar olur. nantes almazsa da bir daha 3.5m'e bu adamı satabilir miyiz acaba diye düşüneceğiz.

    allah'ın nantes'ında bile gol attığında seviniyorum ulan, güzel yüzlü adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın