• 30
    konyaspor ligde oynadığı son 15 maçın 1'ini kazanabilmiş (13 kasım 2022 kayserispor 1-2 konyaspor). son 5 lig maçında tek 1 gol dahi atamamış. evinde aldığı en son galibiyet 2 ekim 2022'deki 1-0'lık ümraniyespor maçı. yani 5 ayı aşkın bir süredir evinde galibiyet görememiş. 2023 yılında henüz galibiyetle tanışmamışlar. son 15 maçta sadece 11 puan toplayabilmişler.
    anlamsız bir biçimde kovdukları bana göre iyi teknik direktörleri ilhan palut'tan sonra kaosa sürüklendiler. anlayacağınız konyaspor'u son yıllarda bu kadar zor durumda bulmak pek rastlanır bir durum değildir.
    bu tip takımların çok tehlike arz ettiğini ve bizimki gibi maçları bir çıkış maçı olarak gördüklerini biliyoruz. konyaspor seyircisi de bu maça gelip faktör olmak isteyecektir.
    sezonun en zor bölümlerine gelmedik daha. onun için bu tip maçları defansif önceliği düşünerek, ciddiyetle oynamakta fayda var. galeyana gelmemeli, rakiple didişmemeli ve eksik kalmamalıyız. bundan sonraki maçlarımızın tümünde defansif performansımız belirleyici olacaktır. ileri uçta kaliteli ayaklarımızla gol atmama ihtimalimiz çok düşük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın