• 112
    pek tabii ki aslî arzum galibiyet serimizin sene sonuna dek sürmesi ve sonunda şampiyonluğa ulaşmamızdır fakat "şampiyonluk için doğru zamanda alacağımız hayırlı bir mağlubiyet yahut alacağımız olası bir mağlubiyetin hayra yorulması belki de şu sıralar ihtiyacımız olan olaydır," diye düşünmeden de edemiyorum.

    özellikle medyanın ve kendi taraftarının azımsanmayacak bir kısmının nezdinde çoktan şampiyonluğunu ilan etmiş, gelecek sezona dair plan ve hayallere dalmış bir galatasaray camiası söz konusu. bu tatlı hayallerimizin hakikate dönüşmesi için biraz silkelenmeye ihtiyaç var gibi görünüyor.

    dört gözle beklediğimiz önümüzdeki iç saha maçımızda olmasa da gecesinde havaalanında destek karşılamasına sebebiyet verecek tatsız bir deplasman mağlubiyeti, şampiyonluk yolunun geçilmesi gereken bir dönemeciymiş gibi geliyor. *

    edit: başlıkta aksi yönde ifade edilen görüşlerin bakış açısına hak verdiğimi söylemeliyim. hele ki üzerine güzel hayaller kurulan bir iç saha maçı öncesinde tat kaçıran bir entry olmuş olabilir. yine de şunu belirtmeliyim ki ifadem, saha içine yani futbolculara ve teknik heyete değil esasen saha dışına, özellikle de bir kesimdeki "şampiyonluk olduk" havasına yöneliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın