resim
Erik ten Hag
Görev:Teknik Direktör
Takım:Manchester United
Yaş:54
Uyruk:Hollanda
  • 37
    ben manchester united'i eski günlerine döndüreceğine inaniyorum. arteta gibi zamana ihtiyaci var sadece. ve zaten geldiği sene manu'ya bir kupa kazandırdı. kimse maç izlemediği için herkes 5 mart 2023 liverpool manchester united maçı ndan sonra ortaya çıktı ve bu adamın ne kadar berbat bir hoca olduğunu ve kovulması gerektiğini söyledi. halbuki manu iyi durumdaydı oyunları iyiydi ligde zirve yarışındalar kolay kolay yenilmiyolar. ki keza 7-0'lık hezimetten sonra real betisi ual eleme maçında 4-1 mağlup edebildiler. turu ceplerine soktular. karşıda da pellegrini gibi kurt bi hoca varken. hatta o maç 10'a 1 bile bitebilirdi.

    https://twitter.com/...166632355356672?s=20

    --- alıntı ---
    erik ten hag, premier league'de ayın teknik direktörü seçildi.
    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...147338863226880?s=20

    2 aydır da rashford epl'de ayın oyuncusu seçiliyor. nispeten rakiplerinden daha kötü kadroya rağmen manu'nun iyi bir oyunu var. çünkü birçok güçlü hücum setleri var. çok fazla set oynuyorlar ve çoğu maçı çözebiliyorlar. liverpool ise tepetaklak giden bi takım bugün 11 mart 2023 bournemouth liverpool maçını kaybederlerse hiç şaşırmam.

    o yüzden arada bir maç özeti izleyip 7-0'lık maçtan sonra bu adama saldırmayı anlamsız buluyorum. gayet iyi bir antrenör. bence sir alex fergusondan sonra gelebilmiş en donanımlı hoca. o yüzden bekleyip görelim. sadece mağlubiyetten sonra bu adamın başlığı hortlamasın. ayın td'siyken de oyuncusu 2 aydır ayın oyuncusu olurkende konuşulsun.

    edit: liverpool 1-0 kaybetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın