• 121
    turkiye cumhuriyeti'nin 13. cumhurbaskani olacaktir.

    tff'de acil bir "seçim", futbolun icinden cikmis liyakatli yoneticileri (badem biyiksiz), yabanci kurali sacmaliginin kaldirilmasi, hakem egitim programlarinin yeniden duzenlenmesi, alt yapilar ve spor sahalarinin standartlarinin yukseltilmesi, kulup baskanlarinin da tff'de oldugu gibi talimat ile degil, kuluplerin icinden cikartilacak donanimli insanlar olmasi, koklu ve taraftari olan futbol takimlarinin( sakaryaspor, kocaelispor, eskisehirspor, mersin idman yurdu, altay vs...) malum cenahin batirdigi tum takimlarin ayaga kalkabilmesi icin gerekli tesvikler gibi yapilacak cok is var.

    ozellikle taraftar sahibi camialarin acilen ayaga kaldirilmasi lazim. stad doluluk oranlari rezalet, yayin gelirleri dibi gormus durumda. futbolun icinden temizlenecek on kamyon insan var.

    adaletin yeniden tesis edilecegi ortamda, turk futbolunun da kangrenlerinden kurtulacagini umarak bekliyoruz kendisini...

    eski gunlerdeki gibi, avrupa takimlariyla rekabet halinde olan takimimizi ve ulkece butunlesmis vaziyette izledigimiz maclari cok ozledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın