• 3819
    2022 yazıyla birlikte kademe kademe dibe doğru sürüklenen ve dibi görmüş olan takım. bizim bir basketbol kültürümüz yok, daha doğrusu başarı konusunda bir istikrarımız yok. 2021-22 sezonunun, burak elmas döneminin tek iyi olayı belki de erkek basketboldu. azıcık başarı gelince ligde, ki gördük ki tek sebebi oyuncu transferlerindeki şansımız, ticari zihin devreye girdi. tam sinerji sağlanmışken, galatasaray taraftarı basketbola tekrardan ilgi duymaya başlamışken kombine fiyatlarını tavana çekti yönetim. burdan sonra da dikiş falan tutmadı. korkunç transferler, 2021-22 sezonunda bizi tepeye çıkaran canaan, melo ve blackshear'ın yerini hiç bir şekilde doldurmayan transferler, tek kelimeyle yazık.

    bu branş ve amatör branşlar özelinde hiçbir beklentim yok an itibariyle, gelecek adına da kalmadı. paramızla rezil oluyoruz, başka bir açıklaması yok bu durumun.

    turgay zeytingöz ve pistiolis'in janti giyinmekten başka ortaya sunabildikleri pek birşey yok. neleri hayal ederken geldiğimiz yer can yakıyor. futbol iyi diye her yer pozitif camiada ama bana bu kadar keyif veren bir sporda bir türlü yarışmacı olamamamız, kelime yok söyleyecek. amatör branşların, bize herhangi bir katkısı yok bu şekilde, fenerbahçe'ye meze oluyoruz sadece. galatasaray futbol kulübü, ülkenin en büyüğü ancak galatasaray spor kulübü içerisinde futbolu çıkardığınızda en büyük değil maalesef. birden en tepeye çıkmayı zaten hayal etmiyorum ama büyüme adına da adım atabilmeliyiz, sponsorlar çıkarabilmeliyiz. mevcut düzeniyle erkek basketbola bir para harcamamamız gerektiğini düşünüyorum.

    burak elmas nefretim yerini turgay zeytingöz-pistiolis nefretine bırakmış durumda. başarı nasıl birilerinin emeğiyle oluyorsa, başarısızlık da aynı şekilde işliyor. dilerim tez zamanda bu isimlerle yolları ayırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın