• 84
    sözlükten bir yazar arkadaşın önerisiyle xbox gamepass üzerinden edindiğim oyun. aylık 30 tl üyelik ücreti karşılığında ücretsiz oynanabiliyor. oyunun güncel fiyatıyla kıyaslayınca bedava diyebileceğiniz bir ücret.

    oyunda ilk başta galatasarayı seçtim hiçbir paket ve lisans yaması yapmadan. en güncel verisyonda sadece deneme amaçlı oynadım ve biraz hayal kırıklığı yaşadım. maalesef bizim takımda bazı oyuncular epey kötü kalıyor gerçek hayat performansına göre. yine yabancı sınırı da elimi bayağı zorladı. çünkü yerli oyuncuların reytingi çok düşük kalmış. abdulkerim falan 2.5 yıldız gözüküyordu. oyunda kaan ayhan kendisinden daha iyi bir stoper olarak değerlendiriliyor. muhtemelen italyanların kaan ayhan puanlaması ve bizimkilerin abdulkerim puanlaması arasındaki farktan kaynaklı. yabancı oyunculara çok takılmadım. zaniolo sakat başladı zaten sezona. icardi ve mertens şov yapıyor. orta sahadan ise pek verim alamadım. özellikle torreira sürekli aşırı yorulup çıkıyordu.

    yine de çok rahat gidiyor lig. her şeye rağmen kalite farkı olduğunu hissediyorsunuz. yine de pek sarmadı nedense bizim takım ilk defa. eyüpspor ile kariyer açtım. onlarla oynayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın