• 978
    https://m.youtube.com/...&ab_channel=VOLE

    çok ilginç bir ülkede yaşadığımızın milyonuncu ispatından sadece biri olan gazeteci. daha açtığı dönerci dükkanını çalıştıramayan adam, galatasaray’ın milyar tl’lik projesini/ekonomisini/finansmanını yorumluyor.

    kardeş sen kendi dönerci dükkanını çalıştıramadın ya, götünü sallaya sallaya döner kesen bir adamı idare edemedin, e döner kesmeyi beceremediğini de kendin itiraf etmiştin zaten ama konuşmaya başlayınca ağzından çıkan en küçük rakam milyon dolar. edep ya hu.

    bir de projeyi birkaç yerden araştırdım diyor, ulan ekşi sözlük zaten 1 haftadır kapalı senin tüm bilgin oradan ibaret zaten. sen yürüyen bir intihalsin, hala bir gerçekliğin varmış gibi kendi anlattıklarını bu millete yedirmeye çalışıyorsun.

    örnek gösterdiği tesisin arkasındaki emlak konutta, 150 m2 lik 3+1 daire 21 m tl, bu da demek oluyor ki m2 satış bedeli serdar abimin sıçtığı gibi 60 k değil 140 k yapıyor. ayrıca 140 k da emlak konutun marka değeri ile ortaya çıkan bir değer galatasaray markasıyla bu değeri yükseltmekte mümkün.

    ilan da bu, isteyen sahibinden.com’da bulabilir.

    https://www.sahibinden.com/...ire-1082478417/detay

    90000 m2 arsayı m2 si 140 k’dan çarparsak 12,6 milyar tl yapıyor, bunun maliyetini düştükten sonra bu çok bilmişin bahsettiği rakamların fersah fersah üstünde çıkıyor rakam.

    beyime bak florya’da daire satışının m2 bedeli 60.000. tl miş. 100 m2 daire 6 m tl yapıyor, ulan millet florya’da 6 m tl’ye daire bulsa birbirini bıçaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın