2022-23 Türkiye TFF 2. Lig Beyaz Grubu 25.Hafta Maçı
Bursa Atatürk Stadyumu
2 - 1
  • 26
    nefret söylemi, ırkçı bakış açısı, şu tribünlerin sözlükteki tezahürü yazarlara bastım eksiyi. yapabildiğim bu kadar. yanlışı yanlışla savunmak, uç noktalarda gezinmek, insanların kırmızı çizgilerine müdahale etmek...herkes sizin gibi mi düşünsün istiyorsunuz gerçekten? farklı düşünen olunca kafasını ezmek mi istiyorsunuz? muktedir olup, farklı söylem ve düşünceleri bastırarak ideal topluma ulaşılacağını mı sanıyorsunuz? en çok sesi çıkan haklı mıdır? birilerini sizin onları gördüğünüz gibi tanımladığınızda, o kişinin meramını dinlemediğinizde, ortak çözüm noktasında nasıl buluşabiliriz?

    o kadar ayrıştırılmış bir toplumuz ki, siyasi iklimin gerilimini iliklerimize kadar hissediyor ve yaşıyoruz. sonra sporda siyaset olmasın!!! nasıl olmasın.

    sahada oynayan oyuncuların ne kabahati var allah aşkına. şu maçta gerilimi düşürecek sağduyuya sahip hiçbir yetkili yok mu? noldu şimdi vatanı mı kurtardınız ya da düşmana haddini mi bildirdiniz? diyarbakır bu vatanın toprağı, orada yaşayanlar bu ülkenin vatandaşı değil mi?

    yazarlarımızdan ricam kazananı olmayan bu savaşın tarafı olmayın. bu barbarlık ve ırkçılıktır.

    tanım: kafa yapıları itibariyle tarihten yok olması gereken iki takımın maçı.
    (bkz: 5 mart 2023 bursaspor amedspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın