• 48
    fb taraftarının haksız bir cezayla tribünlere alınmayacağı maçtır. fakat kulüpler birliği hesabından açıklama yayınlayıp kulüp hesabından da rt eden camianın şimdi bu karara itiraz etmesi sadece komik oluyor.

    bir taraf seçin. "hükümet istifa" diyen taraftarınızı mı savunuyorsunuz yoksa onlara "siyaset yapmayın" diyen hükümeti mi? dün "siyaset yapmayın" diyenleri savunuyordunuz. o zaman bugün siyaset yapan taraftarınıza verilen cezaya itiraz etme hakkınız yok. bu durum tamamen mağdur gözükme çabasıdır bence. zaten uğur dündar'ın attığı tweet* de fb'nin bu olaydan bir mağduriyet kovaladığını kanıtlar nitelikte.

    ayrıca sizin beş yıldızınız yok, üç yıldızınız var. milleti enayi yerine koyup beş yıldızlı logoyla açıklama yapmayı bırakmanız gerekiyor. bu logoyu kullanarak sözde karşınıza aldığınız siyasi oluşumlardan hiçbir farkınız kalmıyor. eğer galatasaray taraftarının da desteğini istiyorsanız realite neyse onu kullanın.

    maça gelecek olursak fenerbahçe'yi neden desteklememiz gerektiğini anlamadığım maçtır. maç başka ceza durumu başka. elmayla armutu karıştırmamak gerekiyor. fenerbahçe bu maçı zaten kazanır. mağduriyet kovalayıp olası şampiyonluğumuza leke sürmelerine çanak tutmayalım. haksız yere ceza yiyen fenerbahçe taraftarının yanında olalım, fenerbahçe kulübü ise bunu bence hak etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın