• 9079
    ciddi bir kesimi iki yüzlüdür.

    2017 anayasa referandumunda en çağdaş gezinen sanatçılar(sezen aksu vs) "yetmez ama evet" derken, yüz akımız imparator fatih terim konumuna ve üzerinde onca baskıya rağmen bu rezil kampanyaya katılmadı.

    sonra ne mi oldu? ağzını açsa 5 maçtan başlayan cezaların, üzerine oynanan oyunların, yapılan ihanetlerin biri bin oldu.

    aykut, ersin, şenol, abdullah hepsi toplanıp birlik olsa lig maratonunda gerisinde kalacakları fatih terim'in önüne geçtiler. saha içi, dışı dograndık. her maç ceza, tribün kapama, stad kapama, var'dan lehe karar yok, aleyhe karar gırla.. ligde geri kaldık, ne moral ne bir şey kaldı.

    peki biz ne yaptık? pas oyununa taktık, hocanın agresifligi, adamcılıgı, osu, busu bir gram arkasında durmadık. tabi şenol canavar, ersun deha, aykut profesor ya fatih hocayı begenmedik diğer takımlara övgüler yağdırırken.. ulan adam yalnızlıktan mahvoldu be, kimse de adam akıllı yanında durmadı. iki kötü sonuçtan sonra stadı "imparator" diye inletemedik.

    şimdi basta ben olmak üzere, -nasıl olduğundan bağımsız puan cetvelindeki başarıdan başka bir şeye tahammülü olmayan- kimse "dik durmadık!" diye yönetime tek bir laf dahi etmesin. zira gram inandırıcı veya samimi gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın