• 13
    https://gss.gs/Z2U.jpg

    is yine suna donmeye basladi. ha bu sefer kendileri bagirmiyor da kardeslerinin, vekil adaylarinin baskani oldugu kulupleri bagirttiyorlar.

    -deprem vergisini ne yaptin?
    -devletimizin yanindayiz, siyaset zamani degil!

    -deprem bolgesinde imar barisi sebebiyle kac bina yikildi?
    -simdi destek olma vakti!

    -elinde 400 bin kisilik ordu varken neden ilk gun 3500 askerle mudahale ettin?
    -milletimizin birligini kimse bozamaz!

    aciklamalar zoraki falan da yapilmiyor bu arada. bu kuluplerin baskanlari gobekten mevcut iktidara bagli, bu adamlar konusmaya mecbur. kimisi kardesi, kimisi eski vekili, kimisinin iceride feto dosyasi bekliyor. devlet ile hukumeti nasil ayiriyorsak bu kulupler ile mevcut yoneticilerini ayirmak lazim. ben bugunlerde yasanan protestolari siyaset ile degil hayat ile ilgilendiriyorum da yok eger sporda siyasetin isi yok diyen varsa bu baglari da gorsunler.

    son olarak yanlış anlaşılan bir noktaya değinmek istiyorum. bu millet galatasaraylısı, fblisi, bjklsi, tslisi, fakiri, zengini dogru bir oldu, beraber oldu, gozyasi doktu, kahroldu, yardımcı olmaya çalıştı ama yine kendi içinde. iyi niyet her zamanki gibi yanlış anlaşılıyor. bu insanlar bu facianin basimiza gelmesine neden olan, sebep veren goz yuman hukumet yetkilileriyle, ozellikle partisini yaziyorum 20 senedir belediye baskanligi yapan su an chpli olan hatay buyuksehir belediye baskaniyla, malzemeden calan muteahhitle, kolon kesen serefsiz dukkan sahibiyle birlik falan olmadi. onlar hesap verecek tarafta. onlarin yaptiklarinin ustu ortulmesin ki yine onbinleri enkaz altina gommeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın